Novi financijski poredak

Novi financijski poredak - Shiller, Robert | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shiller, Robert
DIMENZIJA
9,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi financijski poredak.pdf
ISBN
3467303059335

OPIS

U Novom financijskom poretku Shiller nam kazuje kako inovacije u upravljanju rizikom mogu poboljšati živote ne samo bogatoj nego i siromašnoj i srednjoj klasi, štiteći nas od najozbiljnijih rizika s kojima se suočavamo. U ovoj se briljantnoj knjizi nalazi ponešto za svakoga. On predviđa kamo će ići financijska tržišta u nadolazećem stoljeću. Shiller je realni vizionar, ova će knjiga biti široko čitana i raspravljana. Ona predlaže lijek za situaciju koja vapi za liječenjem: živimo u doba velikoga materijalnog bogatstva, ali jednako tako velike ekonomske nesigurnosti. Robert J. Shiller je profesor ekonomije na Sveučilištu Yale. Autor je knjiga Market Volatility (1989.), Macro Markets (1993.) i Irrational Exuberance (2000.).

Kako je priopćila ... NOVI FINANCIJSKI POREDAK - Rizik u 21. stoljeću.

... EU se dogovorio oko zajedničkog nastupa i linije na predstojećem svjetskom financijskom sastanku na vrhu koji se za tjedna dana održava u Washingtonu, priopćio je predsjedavajući Europskog ... Ove web stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Slažem se", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića. Eurospki lideri, okupljeni u Berlinu, zatražili su što brže uspostavljanje svjetskog sustava za temeljnu kontrolu financijskog poslovanja, u što između ostalog spada sustav za pravovremeno otkrivanje financijskih kriza, sankcioniranje zemalja koje po EU traži novi svjetski financijski poredak.

POVEZANE KNJIGE