Složenci i variva

Složenci i variva - Janjatović, Zorica, Ana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Janjatović, Zorica, Ana
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Složenci i variva.pdf
ISBN
6617228406948

OPIS

Variva su krepka jela koja se, vare, odnosno dugo kuhaju na laganoj vatri i jedu žlicom. Pripadaju tradicijskim jelima koja su činila osnovu narodne prehrane. Receptima pokazuju kako se na vegetarijanski način mogu pripremiti vrlo ukusna variva. Složenci su specifična vrsta jela u kojem se sastojci slažu i kuhaju u loncu ili pak peku u pečnici. Pečenje u pećnici spada u energetski snažne načine pripreme i najviše se koristi kad je hladno tj. kada nam treba najviše zagrijavajuće energije. No, ponekad se može pripremiti i u proljeće, te ljeti.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Kremasti složenac 3 u 1 odličan je spoj mesa, povrća i umaka u jednoj posudi, a u njega možete ubaciti i ostatke ručka od dana prije! Ana Janjatović-Zorica SLOŽENCI I VARIVA - MIRISI I OKUSI MAKRONOVE Variva su krepka jela koja se, vare, odnosno dugo kuhaju na laganoj vatri i jedu žlicom. Pripadaju tradicijskim jelima koja su činila osnovu narodne prehrane.

Pripadaju tradicijskim jelima koja su činila osnovu narodne prehrane. Receptima pokazuju kako se na vegetarijanski način mogu pripremiti vrlo ukusna variva.

POVEZANE KNJIGE