Crtanje na računalu – slikovnica

Crtanje na računalu – slikovnica - Nikolić, Branka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nikolić, Branka
DIMENZIJA
12,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Crtanje na računalu – slikovnica.pdf
ISBN
2809970563991

OPIS

Djevojčica Maja je za izvrstan uspjeh u školi dobila računalo. U ovoj knjižici Maja vas upoznaje s računalom Kompijem, svojim novim prijateljem.Što ćeš naći u ovoj knjizi? Nauči crtati u Paintu. Napravi pozivnice za rođendan. Promijeni izgled desktopa. Isprintaj ukrase za Božić…i još puno toga! SADRŽAJ:Crtam na Kompiju Crtanje s Kompijem Alati za crtanje Boje Korak unatrag (Undo) Crtanje i bojanje (primjeri) Ispis na pisač (Print) Napravi desktop Print na majicu Božićni ukrasi (Copy-Paste) Pisanje u Paintu Pozivnice za rođendan Mali rječnik

Kreativna stranica - izrađujemo. Crtamo i bojimo - super.

Izaberite neku od boja i kaligrafskih četki, hemijskih olovaka, običnih olovaka, bojica, ili čak sunđera i četki koje su podešene da oponašaju poznate umetnike, kao što je na primer Van Gog. Zbirka slikovnica u kojima se na primjeren način govori o problemima koje je djeci teško riješiti, a odrasli nisu uvijek sigruni kako pristupiti problemu. Uz ove slikovnice mnogo je lakše djetetu objasniti neke teške teme, a odraslima je posebno namijenjen dodatak za roditelje.

POVEZANE KNJIGE