Integralna metoda – teorijski dio

Integralna metoda – teorijski dio - Bašić, Koller-Trbović, Žižak | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić, Koller-Trbović, Žižak
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Integralna metoda – teorijski dio.pdf
ISBN
8224837895950

OPIS

Ispitujući poremećaje u ponašanju predškolske djece, autorice su došle do spoznaje o potrebi novih metoda rada – integralne metode – koja pledira za rast zdrava djeteta i njegovu socijalizaciju u obitelj i dječje vrtiće.Iz predgovora Cilj nam je utemeljiti integralnu metodu u čijoj se osnovi nalazi izvorište onih primarnih preventivnih aktivnosti koje bi, od samog početka, djetetov razvoj usmjerile tako da odraste u zdravu osobu. Pritom se posebno usmjeravamo na proučavanje i podupiranje socijalnog i emotivnog razvoja djeteta, premda se ne zanemaruje ni spoznajno i psihomotorno područje djetetova razvoja.

Dobivena diferencijalna ili algebarska jednadžba se rješava analitički 3. Eksperimentalne vrijednosti (c A,t( )), moraju zadovoljavati Bašić, J., Koller-Trbović, N., Žižak, A.

Integralna je metoda definirana kao metoda kojom se na teorijskoj razini u cjelinu integriraju različite, međusobno usklađene i dopunjavajuće teorije, a na operacionalnoj razini različiti činitelji i strategije koje pridonose podizanju kvalitete odgojno-obrazovnog procesa. Academia.edu is a platform for academics to share research papers. Teorijski dio - 56 sati Iskustveni dio - 32 sata Ukupno 88 sati; 2. Transformativni program Osobni razvoj (4 godine) koji ima za cilj daljnje emocionalno, psihološko i duhovno sazrijevanje kroz tjelesno orijentirani rad kao i rješavanje osobnih problematika, trauma, transfera i ostalih problematika formiranih u ranom periodu.

POVEZANE KNJIGE