Naučite djecu lijepom ponašanju

Naučite djecu lijepom ponašanju - Atkins, Steven C. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkins, Steven C.
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučite djecu lijepom ponašanju.pdf
ISBN
2652330230623

OPIS

Savjeti i prijedlozi roditeljima kako naučiti djecu pristojnom ponašanju u raznim situacijama: za stolom, na javnim mjestima i putovanjima, na zabavama, na sportskim terenima, prilikom komuniciranja sa vršnjacima i odraslima. Svako poglavlje knjige zadire u različitu situaciju i omogućuje pregled primjerenog ponašanja s obzirom na okolnosti i dob djeteta, te nudi vrijedne savjete kako odgajati djecu različitih uzrasta kroz ponuđene igre i aktivnosti.

Recite im da se ljubazno osmjehnu i kažu "hvala", objašnjava Gottsman, a prenosi HuffPost. 16-18. (a) Kako roditelji mogu naučiti djecu lijepom ponašanju? (b) Kako djeci koristi to što se uče lijepom ponašanju? 16 Veoma je važno da roditelji uče djecu lijepom ponašanju.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 875 ... ii nauČite djecu lijepom ponaŠanju 1+2 gratis akcija na svaki kupljeni artikal druga dva dobivate na poklon Naime, kao što djecu učimo lijepom ponašanju, osobnoj higijeni, pristojnosti i sl.

POVEZANE KNJIGE