Vlastitim putem u raj

Vlastitim putem u raj - Leonhardt, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leonhardt, David
DIMENZIJA
3,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Vlastitim putem u raj.pdf
ISBN
9197833673414

OPIS

Naraštaji istraživača tragali su za njim. Filozofi su ga pokušavali definirati. Znanstvenici su s prezirom odmahivali rukom. Obični ljudi samo su željeli znati kako bi onamo stigli. Raj. Tajna sreće.Imam za vas i dobre i loše vijesti. Loša je vijest da ne postoji tajna sreće. Nema lozinke, nema skrivenih uputa za rukovanje, nema čarobnog napitka. Ne postoji stari mudrac koji sjedi na vrhu planine i samo čeka da dođete do njega i upitate ga: Učitelju, što je tajna sreće? Dobra je vijest da to nije važno – sreću i sami možete pronaći. Zapravo, sreću možete stvoriti. Upravo ovdje, na Zemlji, možete izgraditi vlastite Stepenice do Raja i uspeti se njima, a ova će vam knjiga u tome pomoći. Ovo je priručnik: da, priručnik za sretniji život. Korak po korak pruža vam upute za stvaranje sretnijeg života stjecanjem devet važnih navika. Ovo je znanstveno predavanje: u knjizi ćete pronaći znanost o sreći kojom se možete koristiti, a i više od toga. Ovo je knjiga pripovijesti: prepuna zanimljivih priča, tako da ćete uživati u čitanju. Zapravo, priče bi vas mogle toliko zanijeti da i ne shvatite koliko ste naučili. Ovo je kolačić sreće: vrlo VELIKI kolačić sreće, punjen djelićima mudrosti prenošene stoljećima. Neke su mudre izreke izmišljene upravo za ovu prigodu. Ovo je… Super knjiga: gdje biste inače mogli pronaći mješavinu samorazvoja, psihološke znanosti i zabave, sve umotano u golemi kolačić sreće? Prevela: Radha Rojc Belčec

Napravila sam i poslovni plan te od HBOR-a dobila kredit za žene poduzetnice. Onda sam pronašla ovaj prostor u Voloskom gdje se nekada nalazila tržnica i koji je bio zatvoren dvadeset ... Dnevni izleti u Raj - otok Proizd.

Devet navika za vrhunsku sreću. Prodajem novu knjigu, autor: David Leonhardt, 221 strana, Vlastitim putem u raj - deset navika za vrhunsku sreću, Radikalna iskrenost - kako preobraziti život kazivanjem istine, Djeca sadašnjice - naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeci, Metabolički plan - kako duže ostati mlad, Živjeti punim plućima - iskoristite mudrost tijela i uma kako biste se uhvatili u koštac sa stresom, bolom i bolešću - naslovi su koji vas ... Vlastitim putem u raj - deset navika za vrhunsku sreću, Radikalna iskrenost - kako preobraziti život kazivanjem istine, Djeca sadašnjice - naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeci, Metabolički plan - kako duže ostati mlad, Živjeti punim plućima - iskoristite mudrost tijela i uma kako biste se uhvatili u koštac sa stresom, bolom i bolešću - naslovi su koji vas ... ne daj nama putem zlim.

POVEZANE KNJIGE