Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole

Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole - Uskoković, Davor | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Uskoković, Davor
DIMENZIJA
11,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole.pdf
ISBN
4837068059534

OPIS

Priručnik VODIČ KROZ LEKTIRU ZA NIŽE RAZREDE OSNOVNE ŠKOLE namijenjen je ponajprije učenicima od I do IV, razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i nastavnicima hrvatskog jezika, a donosi niz korisnih informacija vezanih uz književna djela koja čine uobičajenu osnovnoškolsku lektiru.Na jasan i pregledan način VODIČ donosi: bilješke o piscima, sadržaje književnih djela, temeljne informacije o vrsti, kompoziciji, tematsko-idejnom sloju, likovima te jeziku i stilu djela, a u dodatku nalaze se osnovne upute za pisanje dnevnika čitanja. Da bi VODIČ bio od pomoći pri samostalnoj analizi, obavezno je pročitati književno djelo u cijelosti.

do IV. razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i nastavnicima, a donosi niz korisnih informacija vezanih uz književna djela koja čine uobičajenu osnovnoškolsku lektiru. Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole.

Na jasan i pregledan način vodič donosi: bilješke o piscima, sadržaje književnih djela, temeljne informacije o vrsti, kompoziciji, likovima te jeziku i stilu djela. Da bi vodič bio od pomoći pri samostalnoj analizi, obavezno je pročitati književno djelo u cijelosti.

POVEZANE KNJIGE