Karte tarot svjetlost duše

Karte tarot svjetlost duše Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Karte tarot svjetlost duše.pdf
ISBN
8140692493790

OPIS

Tarot Svjetlost duše je garnitura u klasičnoj formi. U velikim arkanama i dvorskim kartama vjerno slijedi tradiciju, a numerirane male arkane prilagođene su duhu današnjeg vremena na način da su na tim kartama istaknuta imena, odnosno značenja karata sažeta u jednom pojmu. Temelj ove garniture je klasični likovni izražaj, slike u tehnici uljanim bojama po tradicionalnom običaju da se garniture tarota slikaju ljudskom rukom. Radi se o prvoj hrvatskoj garnituri tarot karata. U prvoj verziji ove garniture nazivi karata tiskani su na engleskom i hrvatskom jeziku. Simboli i nazivi karta tiskani su pri dnu svake karte radi bolje preglednosti. Svih 78 karata sadrži jedinstvenu umjetničku ilustraciju autora akademskog slikara Svena Nemeta, a set ima certifikat Hrvatskog društva likovnih umjetnika da su ilustracije na kartama umjetničko djelo. Kada kupujete Tarot Svjetlost duše, kupujete umjetničko djelo vječne vrijednosti. Ovo je prva garnitura tarota u svijetu na kojoj su nazivi i značenja karata tiskani (uz engleski) na hrvatskom jeziku, i jedina u Hrvatskoj sa certifikatom umjetničkog djela. Ljubav i mržnja, hrabrost i strah, sreća i bol – karte Tarota Svjetlost duše govore o duši, o tijelu, o životu. Sve što Vam se ikada dogodilo, ovo što Vam se sada događa i ono što će se tek dogoditi – zapisano je u 78 jedinstvenih karata. Ovaj tarot stoji na svjetlosti, živi od svjetlosti i brani svjetlost, ali dobro poznaje i tamnu stranu duša i svijeta.

Karte Svjetlost duše predstavljaju sreću i bol, ljubav i mržnju, te hrabrost i strah. Tarot karte Svjetlost duše govore o tijelu, duši i o životu. Karte Tarota Svjetlost duše .

Skidam sve vrste blokada, gledam u tarot karte. Radim talismane i rituale za ljubav,zdravlje,financije,obitelj. Nazovite odmah i ostvarite 20% popusta na knjigu Tarot kao profesija, samo za posjetitelje Internet stranice ili pročitajte ostala besplatna poglavlja: Detaljan opis karte - Velika arkana - Car.

POVEZANE KNJIGE