O nastajanju i nestajanju

O nastajanju i nestajanju - Jurić, Hrvoje | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jurić, Hrvoje
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
O nastajanju i nestajanju.pdf
ISBN
5656605247158

OPIS

Poetske crtice Hrvoja Jurića osamljeni su primjer refleksivnosti koja uspijeva apstraktno učiniti konkretnim, lirskog racionalizma koji u svakodnevno privodi filozofsko. To su nove pjesme na starim osnovama, klasika prelomljena kroz ležernost iskaza, istodobna napregnutost i pomirenost, šank i ekumena…Ukratko, sve na jednome mjestu, sažeto i nenametljivo, poezija koja se pojavljuje kao integralan dio života.

Ovo delo pripada segmentu spisa koji se nazivaju ezoteričkim. U njemu Aristotel nastoji da pruži […] Prikazuje se 1 - 20 od 28 za pretraživanje: '"1989."', Upit obrađen za: 0.16s .

10 Aristotel A ličsne u s enjgo ve odder be i osat h li leemena a.t Em pe do e kl por i tvu er či es bi as mom S toga ako voda ne može da nastane iz vatre, niti zemlja iz vode, neće moći ni crno da proistekne iz belog, niti vr t do iz me kog. A o t be i s ra usđi va e nj moglo i prmeni i i t O NASTAJANJU I NESTAJANJU (Polovne i antikvarne knjige) ARISTOTEL (autor) .

POVEZANE KNJIGE