Ribolov – priručnik

Ribolov – priručnik - Wayne, Thomas | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wayne, Thomas
DIMENZIJA
9,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Ribolov – priručnik.pdf
ISBN
3093618212659

OPIS

Ribolov je omiljena razonoda mnogih ljudi diljem svijeta. bez obzira bavite li se ribolovom cijeli život ili tek želite započeti, ovaj će vam priručnik uvelike pomoći, poučiti vas i zabaviti. Informativni vodič koji vam prikazuje sve aspekte pecanja, uključujući opremu, mamce, gdje naći različite vrste ribe, što vam je potrebno za ribolov na raznim lokacijama, od riječne obale do ribarenja na moru, vremenske prilike, temperaturu, svjetlost i sigurnost.

Poznatije vrste slatkovodnih riba prikazane su crtežima. Hrvatski športsko ribolovni savez izdao je dva priručnika za športske ribolovce, i to Priručnik za sportski ribolov i Priručnik za polaganje ribočuvarskog ispita. Uvezi s navedenim postavljaju upit podliježu li navedeni priručnici oporezivanju porezom na dodanu vrijednost po stopi 22% ili po stopi 0%. Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB.

Provođenje ribočuvarskog ispita. Članak 13.

POVEZANE KNJIGE