Kokteli i pića

Kokteli i pića - Walton, Stuart | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walton, Stuart
DIMENZIJA
4,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Kokteli i pića.pdf
ISBN
3563661838792

OPIS

Temeljni barmenski priručnik – kako stvoriti izvrsna pića pomoću alkoholnih žesta, likera, vina, piva i dodataka. Upute za pripremanje više od 600 koktela i pića, uključujući i svevremenski Dry Martini, Margaritu i Grasshopper te nešto neobičnija pića kao što su Blue Hawaiian, Rite of Spring i Passion Punch. Sveobuhvatan priručnik o različitim vrstama pića i sredstvima za miješanje, uključujući alkoholna i bezalkoholna pića. U poglavlju o temeljnim tehnikama objašnjava se kako odmjeravati, miješati i ulijevati pića, uz korak-po-korak fotografije koje prikazuju kako glazirati čašu, koristiti koktelski shaker i izraditi ukrase od voća.

Imamo i naše varijacije na temu poput Herba Buene, Spanish Connectiona ili Old cubana. Pića zvana kokteli stigla su iz Amerike u Pariz, na Svjetsku izložbu godine 1889. godine.

Likeri datiraju iz prošlih stoljeća, a u prošlosti su se prvenstveno […] Kokteli i njihov prodor u Evropu. Kokteli su u Evropu su kokteli stigli sa povratnicima, u 19.

POVEZANE KNJIGE