Ljubavni slučaj mačka Joje

Ljubavni slučaj mačka Joje - Primorac, Branka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Primorac, Branka
DIMENZIJA
5,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni slučaj mačka Joje.pdf
ISBN
5489200297309

OPIS

Duhovita knjiga duhovite autorice Branke Primorac koja svoje nadahnuće pronalazi u svakodnevici. Njezin komunikativan i djeci blizak, pa i omiljen, stil u ovoj se knjizi ponovo i više nego uspješno dokazuje. Boljelo me cijelo tijelo, a najviše slomljeni rep, sada nalik na krpu za brisanje otisaka i pripremanje crvene zemljane podloge za teniski meč, no svejedno sam brže od uporna progonitelja istrčao preko desetak stuba i izgubio se medu parkiranim automobilima. Neko vrijeme slijedila me grmljavina njegovih ljutitih povika, pa je utihnula. Tu sam se pritajio i zakukuljio ne bih li odagnao strah što se uvukao u svaku poriču moga tijela. Na trenutak mi se činilo da sam našao sigurno skrovište, kadli se oko mene opet uskovitla zrak i začuje neprijateljski glas potpomognut štapom koji je zlokobno lupkao po karoseriji automobila. Oštar zvuk lima bio je neizdrživ i tjerao me van, na domet negostoljubivu čovjeku. Dok sam se premišljao na koju ću stranu, oko moje glave počeo je plesati starački štap s rukohvatom kao udicom tražeći moj vrat. Uspaničio sam se da če me dohvatiti i, što ću, nego se, iako sa strašnim bolovima, ponovo dadoh u bijeg. U nepoznato.

Read reviews from world's largest community for readers. Ljubavni slučaj mačka Joje autorice Branka Primorac je roman za djecu koji ima elemente krimića. Pisan je na osnovi stvarnih događaja koji su završili u novinama.

Cijena 96,00 kn Duhovita knjiga duhovite autorice Branke Primorac koja svoje nadahnuće pronalazi u svakodnevici. Njezin ... Riječ je o ulomku iz knjige „Ljubavni slučaj mačka Joje" hrvatske književnice Branke Primorac, ujedno naše gošće u Dietikonu u subotu, 17.

POVEZANE KNJIGE