Predsjednik protiv predsjednika

Predsjednik protiv predsjednika - Tomac, Zdravko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
10,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Predsjednik protiv predsjednika.pdf
ISBN
5337501859304

OPIS

Današnji hrvatski predsjednik, uz pomoć mnogih medijskih i političkih poslušnika, već godinama vodi nesmiljena bitku protiv prvoga hrvatskoga predsjednika dr. Franje Tuđmana. To je, navodno, bitka između dvije političke doktrine. No, to je istodobno i bitka protiv čovjeka koji je već šest godina mrtav pa, naravno, ne može odgovoriti na sve to golemo mnoštvo krivotvorina i optužaba. Drugi hrvatski predsjednik, koji je dobio i drugi mandat, vrlo sustavno pokušava diskreditirati ne samo osobu prvoga hrvatskoga predsjednika nego i njegovu političku doktrinu. On nastoji dr. Tuđmana, istinskog državnika, velikana, utemeljitelja i obnovitelja hrvatske države, pretvoriti u diktatora i ratnog zločinca, ne bi li time okaljao djelo dr. Franje Tuđmana i izbrisao ga iz povijesnoga pamćenja hrvatskoga naroda…

Ne može biti pritvoren niti se protiv njega može pokrenuti kazneni postupak bez prethodnog odobrenja Ustavnog suda, osim ako je zatečen da čini kazneno djelo za koje je propisana zatvorska kazna u trajanju dužem od pet godina. U takvom slučaju državno tijelo koje je Predsjednika ... „Ja ću se cijepiti protiv koronavirusa", poručio je predsjednik Republike Zoran Milanović odgovarajući na pitanja novinara o cjepivu koje bi uskoro trebalo stići u Hrvatsku.

"I dalje vjerujemo, predsjednik, također, da je Sjeverni tok 2 loš za... Nemam pojma što je te suce inspiriralo da glasaju protiv, jesu li to istupi predsjednika i uopće me nije briga. Imate članak 16.

POVEZANE KNJIGE