Sto filozofa – život i djelo najvećih svjetskih mislilaca

Sto filozofa – život i djelo najvećih svjetskih mislilaca - King, Peter J. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Peter J.
DIMENZIJA
4,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Sto filozofa – život i djelo najvećih svjetskih mislilaca.pdf
ISBN
1509616393722

OPIS

Kakva je narav dobra i zla? Kakvo je značenje egzistencije i tko smo mi zapravo? Tisućama godina filozofi su se borili s pitanjima poput ovih, uspoređujući svaku misao s gotovo svakom njezinom racionalnom alternativom. Tko su bili muškarci i žene koje nazivamo velikim filozofima? Ova fascinantna knjiga istražuje živote i razmišljanja sto filozofa koji su izmijenili naš pogled na svijet.

Prodaja enciklopedija i leksikona u malim oglasima sa slikama i cijenama enciklopedijskih izdanja. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ivan Kverić, O.

(srijeda) u 16:00 Predavanja Dr.sc. Ivan Zelić Istina i znanost Danas se navršavaju 34 godine od smrti jednog od najvećih bosanskohercegovačkih i bošnjačkih intelektualaca prof.

POVEZANE KNJIGE