Feng shui: praktični vodič

Feng shui: praktični vodič - Tann Wang | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tann Wang
DIMENZIJA
12,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Feng shui: praktični vodič.pdf
ISBN
6164228356737

OPIS

Jeste li ikad pomislili kako vam ogledalo na zidu u spavaćoj sobi donosi nesreću ili, što je još gore, loše zdravlje? Kako način na koji razmještate pokućstvo može biti dobar za napredovanje u životu? Kako smjer u kojem je okrenut vaš dom ili stan može pokazati vašu sudbinu. Primjenom feng shuija dobivamo priliku snažno utjecati na svakodnevne okolnosti svog života.

+ CD16,5 x 23,5 cmmeki uvezKategorija:JEZIČNI PRIRUČNICIISBN 978-953-8129-26-1Cijena (kn): 199,00 Ako želite postići razinu stranog jezika kada Vam je ugodno i lako govoriti njemački jezik, ovaj će Vam praktični vodič u tome pomoći. Za sve vas koji do sada niste koristili feng shui, najbolje je da se postupno bavite tim starim vještinama. Dok ne naučite osnove umjetnosti življenja u harmoniji vašeg doma, savjetujemo vam da pričekate složenije razine feng shuija.

Praktični rusko-hrvatski rječnik s gramatikom 240,00 ... Knjige Feng Shui-znanost o prostoru, Veliki izbor knjiga iz područja Feng Shui-znanost o prostoru možete pronaći u našoj webshop ponudi po akcijskim cijenama. Knjige Feng Shui-znanost o prostoru.

POVEZANE KNJIGE