Kad pobijedi ljubav

Kad pobijedi ljubav - Brajko - Livaković, Maja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brajko - Livaković, Maja
DIMENZIJA
7,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad pobijedi ljubav.pdf
ISBN
8678648778137

OPIS

Glavna junakinja Dora u bijegu od vlastitih tinejdžerskih problema i bračne krize svojih roditelja upada u „loše” društvo u kojem je droga svakodnevica. Iako u prvi mah nesvjesna ozbiljnosti situacije te želeći drugima pomoći, Dora postupno, ne pronalazeći sebe u tom svijetu, uspijeva izići iz kruga iskušenja i ovisnosti kao zrelija i sigurnija osoba. Ovo je jedan od prvih hrvatskih romana u kojem se na iskren i životan način govori o problemu droge. Knjiga „Kad pobijedi ljubav” dobitnica je nagrade „Mato Lovrak”.

Autorica ju je posvetila onima koji nisu život na ovoj Zemlji ispunili kako su željeli. Kad pobijedi ljubav; Maja Brajko-Livaković; Ilustracije: Matija Pisačić ... Kad pobijedi ljubav : Maja Brajko-Livaković SADRŽAJ: Mirko, Daria, Iva, Dora, Dunja i Darko zapanjeno su ga gledali. Pred njihovim se očima odvijalo "ONO", toliko zabranjivano, toliko napadano, jer je upravo u sebi nosilo razornu snagu uništenja, ludilo... "Kad pobijedi ljubav" roman je ozbiljne tematike namijenjen tinejdžerima.

Tko bi znao zašto? Posvetila ju je i jednome Marku koji se othrv… Roman Kad pobijedi ljubav Maje Brajko-Livaković, nije se slučajno našao na popisu lektire za osnovnoškolce, i nije slučajno jedna od biranih knjiga među mladim čitateljima. Autorica ju je posvetila onima koji nisu život na ovoj Zemlji ispunili kako su željeli. "Kad pobijedi ljubav" roman je ozbiljne tematike namijenjen tinejdžerima.

POVEZANE KNJIGE