Proročanski prsti

Proročanski prsti - Vorobjova, Hržić, Natalija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vorobjova, Hržić, Natalija
DIMENZIJA
3,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Proročanski prsti.pdf
ISBN
1192381540448

OPIS

Zbirka Proročanski prsti Natalije Vorobjove Hržić u suvremenu hrvatsku liriku donosi ponajbolja iskustva ruske pjesničke škole, pokazujući međutim i način na koji tlo njezine domovine Hrvatske, koju je izabrala prstom vidovitosti, radi u korist vječne poezije svijeta.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu PRSTI. „prsti" je pronađeno 21 rezultata. Rijetko stanje Roditelji bili presretni jer su dobili zdravu djevojčicu, a onda su otkrili nešto neobično.

zbirka pjesama "Proročanski prsti" prevedena je na hrvatski jezik. Prvi naslov, "Zrnca pijeska na obalama vječnosti" objavljen 2016. godine, postigao je veliki uspjeh, a na hrvatskom je još, između ostalog, objavila roman "Žena u crnom rublju", zbirku poezije "Proročanski prsti" i zbirke pjesama "U obnaženim zrcalima" i "Na galijama vjekova". Ženski lifestyle portal koji prati područja mode i ljepote, zdravlja, interijera, kulture i zabave. Prvi naslov „Zrnca pijeska na obalama vječnosti" objavljena 2016.

POVEZANE KNJIGE