Moj atlas Larousse

Moj atlas Larousse - Larousse | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larousse
DIMENZIJA
3,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj atlas Larousse.pdf
ISBN
4125567978826

OPIS

Moj atlas je neodoljiv priručnik koji Vas vodi na čarobno putovanje svijetom.U atlasu ćete pronaći opis svih kontinenata i država svijeta uz zemljovide na kojima su najvažnije pokrajine, veći gradovi, povijesne i kulturne znamenitosti te niz podataka o biljnom i životinjskom svijetu.– zemljopis i povijest– kultura i znanost– za djecu od 6 do 10 godina– za roditelje– za vrtiće– za školske knjižnice

Prijavi se za Newsletter da bi bio obavešten o prodaji i o novim proizvodima. Dodaj bilo koji tekst ovde ili ga ukloni. Moj atlas Larousse Tekstualna građa, tiskana .

Atlas sadrži prikaz kontinenata i država svijeta na način primjeren dje... Moj atlas Larousse Otvorite atlas i krenite na put oko sveta. Kontinenti su predstavljeni kartama koje prikazuju reljef, biljni i životinjski svet, kao i podac... MOJ ATLAS LAROUSSE .

POVEZANE KNJIGE