Život s himalajskim mudracima

Život s himalajskim mudracima - Rama, Swami | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rama, Swami
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Život s himalajskim mudracima.pdf
ISBN
1381256645777

OPIS

“Rodio sam se i odrastao u dolinama Himalaja. Lutao sam njima više od četiri i pol desetljeća. Poučavali su me veliki mudraci s kojima sam živio. Sretao sam učitelje koji tamo žive i putuju, učio sjedeći do njihovih stopala i proživljavao njihovu duhovnu mudrost” piše Swami Rama u uvodnim stranicama ove bezvremene sage. Priče bilježe njegovo osobno traženje istine i prosvjetljenja. Nadahnjujuće, iluminirajuće, zabavne, mistične, često smiješne i šaljive, dovode nas u neposredan dodir s velikim himalajskim učiteljima od koji su samo neki: Mataji iz Assama, devedesetšestogodišnja žena mudrac koja nikada nije spavala; Gudari Baba, koji je Swami Ramu poučavao vrijednostima izravnog isustva; Yogi Sri Aurubindo koji je integrirao meditaciju s djelovanjem; Uria Baba koji je poučavao sa svako živo biće ima mogućnost izliječenja; Mahatma Gandhi, otac nacije.

Pridružite se listi čekanja . Burchard Brentjes.

CID-NOVA d.o.o. Skupni katalog knjižnica Zagrebačke županije i grada Zagreba Katalog. Upute Početna stranica Kontakt Hrvatski .

POVEZANE KNJIGE