Englesko – hrvatski poslovni rječnik

Englesko – hrvatski poslovni rječnik - Collin; Peter | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Collin; Peter
DIMENZIJA
10,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko – hrvatski poslovni rječnik.pdf
ISBN
5615273915149

OPIS

Rječnik sadržava više od 12 500 jednostavno definiranih pojmova i izraza iz svih područja poslovnoga života, od uredskoga, burzovnoga, međunarodno-trgovinskoga, poreznoga i knjigovodstvenoga. Sadržava: više od 12 500 pojmova prevedeno je na hrvatski jezik; razumijevanje rječničkih natuknica osigurava se blokom primjera; sve rječničke natuknice fonetski su transkribirane; navodi iz recentnih novina i poslovnih časopisa iz cijeloga svijeta zorno prikazuju uporabnost rječničkoga korpusa; dodatne tablice za brzo informiranje o telefonskim brojevima i mjerama, novcu i monetama.

Besplatni prevoditelj tekstova i potpunih rečenica. Hrvatsko engleski prevoditelj na Online-rječnik.com. Urednici: Pero Jurković, Franjo Luković; Poslovni rječnik.

Englesko-hrvatski poslovni rječnik djelo je 20 autora i urednika. Obuhvaća 40.000 termina iz područja ekonomske teorije ... Engleski - hrvatski rječnik on-line na Glosbe.

POVEZANE KNJIGE