Hrvatska plava njem TN

Hrvatska plava njem TN - Nazor, Ante | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nazor, Ante
DIMENZIJA
11,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska plava njem TN.pdf
ISBN
9188196206420

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Nakon zime provedene u južnim krajevima, jedna se roda u Njemačku vratila s novom, plavom bojom perja. Nikome nije jasno otkud sad ti pramenovi. Sudeći prema broju novih plavih zastava, Hrvatska se uistinu može pohvaliti čistim i lijepim plažama.

nastaje miješanjem sljedećih boja: cijan i magenta ima u RGB-u vrijednost (0, 0, 255) decimalno ili 0000FF heksadecimalno; s crvenom i žutom čini osnovne boje Nedaleko od Zadra u turističkom mjestu Zaton nalazi se istoimena pješčana plaža Zaton koju krasi Plava zastava. Plaža je duga 1,5 km, a blagi i postepeni ulaz u more idealan je za obitelji s djecom, također je na plaži osiguran prilaz invalidima moru. Vaš je preglednik zastario! Ažurirajte ga kako biste ispravno pregledali ovu web-lokaciju.

POVEZANE KNJIGE