Mentalne mape u poslu

Mentalne mape u poslu - Buzan, Tony | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
8,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Mentalne mape u poslu.pdf
ISBN
9348381039227

OPIS

Kako biti najbolji u svom poslu U ovoj knjizi ćete doznati kako možete pronaći novi pristup rješavanju problema u svom poslu, sa što manje izgubljenog vremena, savršeno planirati, voditi svoj tim do uspjeha, uspješno izraditi prezentacije, rješavati nesuglasice između vaših zaposlenika i pronaći savršeno rješenje za ravnotežu u privatnom i profesionalnom životu. Školski sustavi i mnoge radne sredine prepoznaju, potiču i nagrađuju ukalupljene linearne sustave mišljenja, zaključivanja i odlučivanja. Nasuprot tome biti kreativan postaje imperativ u užurbanom poslovnom svijetu s ciljem što bržeg osmišljavanja i plasiranja novih proizvoda i usluga. Upotrebom mentalnih mapa pri bilježenju vlastitih i tuđih ideja potiče se kreativan način mišljenja i povezivanje činjenica u smislene cjeline što rezultira dobivanjem cjelokupne, šire slike o određenoj materiji i konkretnim problemima. Tvrtkama koje svoj razvoj i opstanak temelje na znanju zaposlenika, mentalne mape mogu poslužiti kao alat za stvaranje i širenje znanja unutar radne sredine.

Lako se nauče, motiviraju za rad i potiču razvoj pojedinca i zajednice. Tehnika izrade mentalnih mapa je sljedeća : Mentalne mape u poslu.

Idealne su za prodavače i u marketingu Čim pogledate u nacrtanu mentalnu mapu, odmah vam je jasno što i kako činiti te su zato odličan menadžerski alat, objašnjava Marija ... MENTALNE MAPE U POSLU. Naziv knjige: Komada*: Ime*: Prezime*: Tvrtka: Adresa i grad*: Matični broj/JMBG/OIB*: Telefon*: Fax: E-mail*: Napomena: Generiraj novu sliku: Molimo unesite slova sa slike*: *Obavezna polja Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi.

POVEZANE KNJIGE