Alergije

Alergije - Bateson-Koch, Carolee | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bateson-Koch, Carolee
DIMENZIJA
12,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Alergije.pdf
ISBN
6189068689180

OPIS

Autorica dr. Bateson-Koch objašnjava zašto su alergije sve češća pojava, na koji su način povezane s čimbenicima iz okoliša, aditivima u hrani, prehranom, probavnom kemijom tijela, kvascima, plijesnima, parazitima i dječjim bolestima – i zašto su enzimi presudni za izlječenje. Prihvatite li program izlječenja opisan u ovoj knjizi nećete se morati odreći svog kućnog ljubimca, primati injekcije protiv alergija, ni do kraja života kuhati jela koja ne sadržavaju alergenske namirnice, već ćete se oporaviti, razumjeti procese u svom tijelu i uživati u životu bez alergija.

FABER Allergy test uz dobiveni rezultat pruža komentar na sve pozitivne alergene. Rezultati će pomoći Vašem odabranom liječniku u donošenju konačne dijagnoze i odabiru terapije. Peludne alergije; Peludni kalendar; Biometeorološka prognoza; Među naj raširenije bolesti današnjice ubrajamo alergijske bolesti.

To je preosetljiva reakcija nešeg imunog sistema na alergene iz našeg neposrednog okruženja, a njačešće se ispoljava na koži. Alergije se javljaju u mnogo različitih oblika i uobičajeno je da se svrstavaju u opće kategorije prema vrstama tvari koje ih uzrokuju ili dijelovima tijela koje pogađaju. Simptomi alergije mogu bit curenje nosa, kašalj, kihanje do situacija u kojima je ugrožen život osobe. Alergije spadaju među najčešće zdravstvene tegobe modernog svijeta.

POVEZANE KNJIGE