Churchill i rat

Churchill i rat - Best, Geoffrey | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Best, Geoffrey
DIMENZIJA
3,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Churchill i rat.pdf
ISBN
2366593517218

OPIS

Geoffrey Best u ovoj izrsnoj knjizi otkriva koliko je rat bio važan u Churchillovoj karijeri uopće, od njegovih početaka kao husara u Indiji, preko položaja pukovnika u pješaštvu tijekom rovovskih bitaka Prvoga svjetskog rata, pa sve do njegovih pokušaja obuzdavanja prijetnje nuklearnog rata. Za Churchillovo predvodništvo u Drugome svjetskom ratu, koje je ovom knjigom temeljito obrađeno, velikim su dijelom zaslužna znanja i vještine stečeni u ranijim ratovima. Churchill i rat knjiga je koja uz jasnu sliku odnosa s Hitlerom i Staljinom – ne uzmičući ni pred pitanjem njegova strategijskog bombardiranja Njemačke – nudi cjelovit portret Churchilla kao ratnika.

Po početku rata povjerena mu je najviša politička dužnost - ona premijera.Velika Britanija se pod ... Churchill i rat knjiga je koja uz jasnu sliku odnosa s Hitlerom i Staljinom - ne uzmičući ni pred pitanjem njegova strategijskog bombardiranja Njemačke - nudi cjelovit portret Churchilla kao ratnika. DRUGI SVJETSKI RAT > CHURCHILL I EDEN U RATU; CHURCHILL I EDEN U RATU. 80.00 kn.

5 je ustanovio kako vlada ne može razmišljati o tako dalekoj mogućnosti, te da vjeruje kako su brojke kojima Churchill raspolaže pretjerane.5 'I Churchill je dobio rat, a izgubio izbore' Za demokratske izbore važna je kampanja, koja će sasvim sigurno drukčije izgledati. Bez velikih okupljanja, ali zbog toga vjerojatno jeftinija.

POVEZANE KNJIGE