Dječje zabave – mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti

Dječje zabave – mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti - Valenčić, Vesna (Prevoditelj) | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valenčić, Vesna (Prevoditelj)
DIMENZIJA
8,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječje zabave – mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti.pdf
ISBN
1335002053533

OPIS

Mnogo izvrsnih recepata što ih djeca mogu sama pripremiti u kreativnom kuhanju Ova knjiga sadrži jednostavne, brze i, naravno, nevjerojatno zabavne recepte koji će boravak u kuhinji pretvoriti u jednu veliku zabavu. Tako je zabavno ako možete sami kuhati i peći! Ne samo skupljati ostatke po zdjeli, nego čarobno stvarati sve one slasne sitnice koje dolaze sa štednjaka i iz pećnice. Osim za rođendane i Božić, ima još mnogo drugih prilika kad možete pozvati prijatelje da vam pomognu pripremiti i pojesti ono što sami skuhate. U redu, krećemo, priprema, pozor, sad! Počnimo miksati!

Ponesite štapove za pecanje, rekete za badminton, deke, loptu, karte, zapalite logorsku vatru, ispecite hrenovke na štapiću. Djeca imaju nevjerojatan dar mašte i kreativnosti koja, nažalost, često nestane tijekom života nakon što ih se godinama uporno stavlja u određene društvene okvire. Kada se djetetovu maštu pusti, oni od jednostavne stolice napraviti šumu, auto, vlak, kuću, konja za jahanje i bezbroj drugih stvari. Njihovo učešće važan je prvi korak u prihvatanju nove hrane.

Umiruju se čim ih se podigne i nasloni na svoje tijelo. Djeca nisu uvijek zadovoljna hranom koju dobiju i nekada njihovi protesti mogu da uzrokuju veliku buku u kući. Na svu sreću psihologija uvijek ima rješenje za sve, pa tako je i za ovaj problem.

POVEZANE KNJIGE