Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji

Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji - Moore-Mallinos, Jennifer | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Jennifer
DIMENZIJA
10,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji.pdf
ISBN
2384115879585

OPIS

Moji su roditelji bili dobri prijatelji i ja sam zbog toga bila jako sretna. Sve smo radili zajedno. No, stvari su se počele mijenjati. Moji su roditelji postali tužni i često su se svađali. Mislila sam da sam ja kriva što moji roditelji više nisu prijatelji… Slikovnica namijenjenih djeci, u kojoj se na primjeren način govori o stvarima i problemima koje je djeci teško riješiti, a ni roditelji i odgojitelji nisu uvijek sigurni kako pristupiti problemu. Uz ovu slikovnicu mnogo je lakše djetetu objasniti ovu tešku temu, koja ponekad zbunjuju i odrasle. Odraslima je posebno namijenjen dodatak za roditelje.

de: Petra se ne želi oprati! Pfister, M.: Riba duginih boja Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji Jennifer Moore-Mallinos. Redovna cijena: 45,00 kn: Cijena: 41,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Najnovije u kategoriji Dječja književnost.

No, stvari su se počele mijenjati. Moji su roditelji posta... Moji su roditelji bili dobri prijatelji i ja sam zbog toga bila jako sretna.

POVEZANE KNJIGE