Pomorstvenost plovnih objekata

Pomorstvenost plovnih objekata - Čorić, Većeslav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čorić, Većeslav
DIMENZIJA
12,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Pomorstvenost plovnih objekata.pdf
ISBN
7677276924932

OPIS

Knjiga Pomorstvenost plovnih objekata nastala je da bi studentima brodogradnje približila teoriju pomorstvenosti. Sadržaj je planiran tako da u potpunosti obuhvati program predmeta Pomorstvenosti plovnih objekata , a pored toga omogućuje proširenje znanja iz područja pomorstvenosti i dinamike plovnih objekata kako za studente tako i za inženjere brodogradnje. Uz teorijsku obradu svake tematske cjeline, udžbenik nudi određeni broj riješenih zadataka koji omogućuju sigurno ovladavanje teorijskim znanjima i praktičnu primjenu istih.

Ono pruža zaštitu u lukama, na rekama i jezerima u ... Pravilnik o naknadi za uporabu objekata sigurnosti plovidbe (N.N. 138/15) dokument Plovput d.o.o.

11/97, 105/98, 38/99, 56/00 i 106/00) i nadalje će se primjenjivati odredbe tog Pravilnika. Članak 19. Pomorstvenost plovnih objekata Vibracije broda.

POVEZANE KNJIGE