Savour the flavour and sound of Dalmatia 1

Savour the flavour and sound of Dalmatia 1 - Gall, Zlatko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gall, Zlatko
DIMENZIJA
11,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Savour the flavour and sound of Dalmatia 1.pdf
ISBN
7350158920080

OPIS

Dalmatinska spiza i klapska pjesma u jednom, savršena kombinacija za uživanje. Zašto sam se pridružio podužem popisu književnika, televizijskih voditelja, novinara, glumaca, redatelja, znanstvenika… koji su tijekom posljednjih nekoliko godina objavili svoje kuharice? Odgovor je jednostavan. Zato jer sam foodie! Ovisnik! Ili, splitski rečeno, od bonkulovićke sorte kojima je dobra spiza i kužinavanje – desetljećima prije nego što je to postalo isplativo, a bogme i šminkerski prestižno – puno više od hobija. Kuhanje i spiza su mi, nikada to nisam krio, strast. Doduše, moja se mama još i danas križa ne vjerujući što je to postalo od njezinog jedinca, čije su tanke nožice sve tamo do gimnazije izdajnički odavale neuhranjenost klinca koji je mrzio jesti sve osim čokolade. Ipak, da sam strastveni foodie, odavno znaju svi moji prijatelji. I oni s glazbe no kritičarske strane – poput Darka Glavana, Saleta Dragaša i Hrvoja Horvata – koji su svjedoci zajedničkih kužinavanja i gastroekskurzija u koje smo znali pretvarati odlaske na koncerte u bliže i dalje susjedstvo, ali i moje splitsko društvo iz Hvaranina – već kultne konobe, koja je naše utorke pretvorila u male gastrofešte. Uz knjigu svakom kupcu poklanjamo i CD – autor kompilacije je sam autor, Zlatko Gall. Uživajte u više od 30 minuta glazbe u izvedbi najvećih imena dalmatinske pjesme.

Savour the classic Hakata ... Sound of food. April 1, 2015 by adminia 0.

• Don't drink or smoke, both dampen the flavours and kill off tastebuds. About Savour The Flavour. After admiring the sights of the lusciously green Tondoon Botanical Gardens, it's time to unwind at Savour The Flavour.

POVEZANE KNJIGE