Biti žena – Patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevici

Biti žena – Patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevici - Wilson Schaef, Anne | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wilson Schaef, Anne
DIMENZIJA
11,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Biti žena – Patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevici.pdf
ISBN
4098196799038

OPIS

Ovo je prva i najznačajnija knjiga nastala još u 80-ima, koja govori o statusu i ulozi žene u današnjem društvu, te pruža nove spoznaje i načine pronalaženja onog iskonskog u ženi. Autorica govori o drugačijoj stvarnosti – stvarnosti koju žene opažaju, istražuju i izražavaju kad god imaju mogućnosti učiniti to bez straha. Ova je knjiga sjajan spoj dragocjenih uvida i pronicljivih opažanja proizašlih iz bogatog ženskog iskustva – o ženama i muškarcima te o njihovu odnosu govori dobronamjerno, duhovito, inteligentno i čovječno!

Ona pruža nove spoznaje i načine pronalaženja onog iskonskog u ženi. Autorica govori o drugačijoj stvarnosti - stvarnosti koju žene opažaju, istražuju i izražavaju kad god imaju mogućnosti učiniti to bez straha. Biti žena - patrijarhalni obrasci u ženskoj svakodnevnici.

Wilson Schaef, Anne 99,00 kn. Pročitaj više-66%.

POVEZANE KNJIGE