Ljekovito i začinsko bilje

Ljekovito i začinsko bilje - McVicar, Jekka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McVicar, Jekka
DIMENZIJA
10,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekovito i začinsko bilje.pdf
ISBN
3300094535532

OPIS

Ljekovito i začinsko bilje je priručnik koji obuhvaća više od tristo vrsta ljekovitog i začinskog bilja s naputcima o berbi i čuvanju svake biljke i više od dvjesto recepata sa savjetima za uporabu biljaka u kulinarstvu i kozmetici te za pripremanje i primjenu biljnih lijekova. Tekst obiluje brojnim preporukama i receptima za svakodnevnu i vrlo raznoliku primjenu opisanih biljaka te informacijama o načinu uzgoja, njege, sabiranja, čuvanja i uporabe ljekovitih i začinskih biljaka. Raznolikost je opisanih biljaka vrlo velika. To su uglavnom različite aromatične vrste biljaka, koje su od davnina poznate po svojim ljekovitim, kulinarskim, ali i drugim svojstvima. Velika prednost hrvatskog podneblja jest ta što mnoge ljekovite biljke čitatelji mogu lako nabaviti u vrtlarijama ili čak u prirodi kao samonikle, a njihovom primjerenom uporabom unose u organizam ljekovite tvari koje jačaju i čuvaju zdravlje.

KOŽA ĆE VAM BITI NEŽNA POPUT SVILE: OVAJ DOMAĆI MELEM ZA ISPUCALE PETE MORATE DA ISPROBATE. Admin | 8 veljače, 2021.

Nudimo informacije o sadnji, uzgoju i održavanju začinskog bilja. U nastavku možete pronaći najpotpuniji popis svih začina koje možete i sami uzgajati. Začinsko bilje ima mnoga ljekovita svojstva i već tada su se koristile za spravljanje … [više] about Začini za zdravlje Tagovi: alternativno liječenje , biljni čajevi , liječenje bolesti , liječenje nesanice , prirodno liječenje , savjeti za zdravlje , začinsko bilje , želučane smetnje Ljekovito i začinsko bilje za svaki vrt.

POVEZANE KNJIGE