Romantični egoist

Romantični egoist - Beigbeder, Frederic | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beigbeder, Frederic
DIMENZIJA
4,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Romantični egoist.pdf
ISBN
9774252532168

OPIS

Iz ove priče izvucimo samo dobro, onoga najboljeg Beigbedera. Njegov se pravi talent u Windowsima naslućuje, ali je zasjenjen osobnim problemima. Kladimo se na činjenicu da netko tko se pred našim očima toliko razgolićuje može, a da ni sam to ne zna, dati sve najbolje od sebe.Romantični egoist je vrsta intimnoga dnevnika u kojem se isprepleću mondene kronike pariškoga društvenog života, globalističke putopisne crtice (nakon uspjeha romana 129,90 pozivaju ga na promocije sa svih strana svijeta), razmišljanja oljubavi, aforizmi nalik na reklamne slogane… Ukratko, to je priča o Oscaru Dufresneu, autorovu dvojniku, ciniku, kukavici, depresivcu, egoistu opsjednutu seksom – shizofreničnu muškarcu s početka 21. stoljeća.

Egoista je, kukavica, cinik i opsednut seksom - ukratko, isti kao i svi muškarci.„Dobar dan svima! Ja sam Oskar Difren, romantični egoista, neurastenični neznabožac. Gledam ... Romantični egoist - vrsta je intimnog dnevnika, prožetog izvještajima pariškog društvenog života i ispovjedima autorovog alter-ega, Oscara Dufresnea - cinika, kukavice, depresivca i egoiste opsjednutog seksom - tipičnog shizofrenog zapadnog muškarca s početka 21.

Najnovije izdanje Booke (kada je lik i delo F. Begbedea u pitanju).

POVEZANE KNJIGE