Džungla u gradu

Džungla u gradu - Bushnell, Candace | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bushnell, Candace
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Džungla u gradu.pdf
ISBN
5845999747185

OPIS

Džungla u gradu priča je o tri uspješne Njujorčanke (sve se nalaze na New York Postovom popisu 50 najmoćnijih žena New Yorka) u ranim četrdesetima, koje točno znaju što žele: moć, bogatstvo, ljubav i strast. Victory je modna kreatorica uhvaćena u zamku pitanja želi li biti bogata ili ovjenčana priznanjima struke. Nico, nemilosrdna urednica visokotiražnog časopisa, jedina je u sretnom braku, ali žudi za strašću koje između nje i njenog pametnog i obrazovanog muža već odavno nema. Wendy je filmska producentica u stalnom srazu s moćnicima iz filmske industrije i nestabilne, nekonvencionalne obiteljske situacije. Ukratko Džungla u gradu je roman koji govori o ženama koje više od svega vjeruju u sebe i kojima ništa nije teško da bi uspjele.

"Hotel" vodi jedan Švicarac, neobičan zaljubljenik u Gvatemalu, a pristup je moguć isključivo čamcem. Vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća - prava Iris MBM džungla, čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, od 15. do 26.

Candace Bushnell (1959.) dolazi studirati u New York kao dvadesetogodišnjakinja. Tu započinje novinarsku karijeru.

POVEZANE KNJIGE