Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstva

Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstva - Greive, Bradley Trevor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greive, Bradley Trevor
DIMENZIJA
7,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstva.pdf
ISBN
8372485626037

OPIS

Prijatelji zauvijek – istinska vrijednost prijateljstvaŠto čini prijateljstvo tako posebnim? Što izbor prijatelja govori o nama? Koja iskra rasplamsava najbolja prijateljstva i ne daje im da se ugase? U knjizi Prijatelji zauvijek Bradley Trevor Greive kombinira svoj poznati vrckavi humor neodoljivim fotografijama životinjama kako bi istražio svakodnevnu čaroliju koju proživljavamo zahvaljujući svojim prijateljima.Tek sam nedavno shvatio da smo moji roditelji i ja postali bliski prijatelji, l ranije smo bili bliski, ali tijekom protekle dvije godine, obiteljske su se uloge postupno izmijenile do toga da su samo međusobna ljubav i poštovanje ostali neizmijenjeni. Sada uživamo u druženju iz razloga koji potpuno nadilaze obiteljsku odanost. A što je najbolje, prijatni razgovori poslije večere više ne završavaju tjeranjem nekoga u krevet…zasad (još uvijek držim tatu na oku). Naravno, još uvijek mogu od njih mnogo naučiti, ali sada možda mogu ponešto oni naučiti i od mene. Međutim, ne samo da uživam u društvu to dvoje meni važnih ljudi, nego sam počeo sve svoje prijatelje gledati u sasvim novom svijetlu. Sad razumijem koliko su mi oni bili važni na svim životnim područjima i da su oni također postali moja obitelj. Za mnogo toga im želim zahvaliti, a vjerujem da mnogi ljudi osjećaju isto za svoje prijatelje, stoga sam toliko uživao u sastavljanju ove male, ali posebne knjižice o istinskoj vrijednosti prijateljstva.

15,94 Vrlo dobro Kupi. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 ... Jednostavno stvorene smo da bi bile najbolje prijatljice...Mogu samo Bogu zahvaljivat..covjece neki nemaju ni jednog pravog prijatelja...ja ih imam 6!!!!nas 6 mi smo ko jedno...da jedno smo,predobro se poznajemo...sta smo sve prosle skupa...niko nam ne moze oduzet ono sto mi imamo...Postoje prava,istinska prijateljstva..u kojima se prijatelji ... Prijatelji Zauvijek.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Grupa autora.

POVEZANE KNJIGE