Dečko! – knjižica na dar

Dečko! – knjižica na dar - Exley, Helen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Exley, Helen
DIMENZIJA
7,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Dečko! – knjižica na dar.pdf
ISBN
4414075114232

OPIS

Takvo savršenstvo, takvo čudo. Toliko ushićenosti i zadivljenosti. On je obećanje novog svijeta, novog sna. Darujte knjižicu dečko! U čast divnog, svečanog događaja. U želji da bude ugodna za darivanje, kao i za primanje, svaka je knjižica pomno stvarana kao uistinu vrijedan dar. Veselo ilustrirane i moderno dizajnirane, s iskričavom naslovnicom, ovo su knjižice na dar nekome uistinu posebnom.

Dečko je bio temperamentan… i malo koji jahač je, kada je on naumio da te zbaci, ostao u sedlu… da Dečko je bio svoj isto onoliko koliko sam i ja… Kada se trener vratio …znam da je vikao …kako ste mogli ... Knjižica ili pribor za brijanje bit će relevantan poklon. Takve stvari su jeftine, ali dečko će svakako dobro doći.

Olakšajte si učenje, riješite pitanja i provjerite svoje znanje te uspješno položite sve ispite i upišite željeni fakultet. Koji dečko ne bi htio biti s pametnom ljepoticom koja baca šale kao mr.Bean ili ljubiteljicom putovanja koja u slobodno vrijeme gleda nogomet? Pokaži mu zašto si cool i past će na tebe. 1.

POVEZANE KNJIGE