Ekološko stočarstvo i homeopatija

Ekološko stočarstvo i homeopatija - Asaj, Antun | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Asaj, Antun
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Ekološko stočarstvo i homeopatija.pdf
ISBN
4369639536482

OPIS

Autor u ovoj bogato ilustriranoj knjizi kritički objašnjava aktualnu temu u EU i HR o proizvodnji zdravstveno ispravne hrane animalnog podrijetla bez ostataka lijekova opasnih za ljudsko zdravlje i okoliš. Materija je u skladu s Pravilnikom i ekološkoj proizvodnji životinjskih proizvoda (NN 13,2002.) s naglaskom na zdravstvenu zaštitu, uzgoj i držanje na što prirodnijoj osnovi. Postupci su opisani prema citiranim autorima humane i veterinarske prakse u odnosu na konje, goveda, ovce, koze i svinje kao i na pse kao posebno zanimljive potencijalne pacijente. U nas još ne postoje nužni preduvjeti za uporabu homeopatije u humanoj i veterinarskoj medicini, a homeopatska medicinska praksa još je u začetku za razliku od nekih razvijenih zemalja Europe

godine, a homeopatija je eksperimentalno i klinički provjerena već 200 godina. Lijekovi su pripremljeni od prirodnih tvari koje ... Homeopatija ima za cilj pomoći pacijentu i zato ne isključuje sve što moze dovesti do tog cilja.

No, isplati se. Foto: bigstockphoto/guruxox.

POVEZANE KNJIGE