100 Najljepših Nacionalnih Parkova Svijeta

100 Najljepših Nacionalnih Parkova Svijeta Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,7 MB
NAZIV DATOTEKE
100 Najljepših Nacionalnih Parkova Svijeta.pdf
ISBN
7331281467650

OPIS

100 najljepših nacionaonih parkova – Putovanje kroz 5 kontinenata Ova će vas knjiga povesti na putovanje do najljepših mjesta na Zemlji što ih je stvorila priroda. Klimatski uvjeti i posebna geološka svojstva gotovo svakog krajolika na Zemlji zajednički stvaraju niz nevjerovatno različitih okruženja, a svaki ima vlastiti osebujni šarmi jedinstvenu floru. Otputujte do vulkana na Javi, do majanskih ruševina, posjetite zemlju ružićastih plamenaca, planinu Aboridžina ili savanu crvena tla. nacionalni parkovi čuvaju posljednje prilike za istinsku pustolovinu na našem planetu.

Oni su atrakcija turista, otvoreni muzeji i užurbana trgovačka središta i sjecišta tradicije i suvremenosti. Stotinu jedinstvenih trgova koji su opisani u ovoj knjizi rezultat su Ova otočka oaza jedan je od najzapadnijih nacionalnih parkova na svijetu, a do njega možete doći jedino brodom ili hidroavionom.

100 najljepših nacionalnih parkova svijeta količina. Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE