Hrvatski za početnike 1-udžbenik

Hrvatski za početnike 1-udžbenik - Čilaš-Mikulić, Marica Gulušić-Machata, Milvia Pasini, Dinka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čilaš-Mikulić, Marica Gulušić-Machata, Milvia Pasini, Dinka
DIMENZIJA
7,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za početnike 1-udžbenik.pdf
ISBN
6169597397183

OPIS

Sveučilišni udžbenik Hrvatski za početnike 1 namijenjen je početnim stupnjevima učenja hrvatskoga jezika (A1, A2, A2 prema CEF-u*). Temelji se na dugogodišnjem iskustvu poučavanja hrvatskoga kao drugog i stranog na Croaticumu (bivšoj Pripremnoj godini studija) na Odsjeku za kroatistiku Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Ujedno je i rezultat znanstvenoga projekta Hrvatski za strance koji je 2002. odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Nastavni materijal od kojega je sastavljen udžbenik isproban je u više različitih heterogenih i homogenih studentskih skupina.

Vrlo je praktičan jer se u njemu rješava sve dijalogom kroz teme koje upućuju na fonetsko -gramatičko-leksičke specifičnosti hrvatskoga jezika. Leksik je takav da je njime obuhvaćen ... Hrvatski za početnike 1 by Marica Čilaš, 2006, Hrvatska sveučlišna naklada edition, HRVATSKI ZA POČETNIKE 1 Udžbenik i rječnik - 5.

Literary Multitudes rated it really liked it Oct 24, 2012. Ankica Bogdan rated it it was amazing Jan 24, 2020.

POVEZANE KNJIGE