Ples s mladom

Ples s mladom - Špišić, Davor | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Špišić, Davor
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Ples s mladom.pdf
ISBN
6647535393804

OPIS

Napeti triler o događajima iz ’91 u Osijeku Novi roman Davora Špišića Ples s mladom, uznemirujuća obiteljska melodrama s istoka Hrvatske, zaista uključuje poznate a još uvijek nerazjašnjenje događaje iz 1991. Špišić je hrabro ispisao sagu o zločinu i kazni, pravdi i krivnji, jednu emotivnu storiju o praštanju u kojoj su događaji iz prošlosti jedne čitave regije kompozicijski spretno isprepleteni s obiteljskim panoptikumom. Ples s mladom je, dakle, višestruko slojevita priča koja ponire u iskonsko zlo, čiji autor vjeruje da dobro mora pobijediti, pa stoga i ispisuje melodramatsku potragu za srećom i opstankom obitelji, čiji junaci izgaraju od čežnje za ljubavlju. Istovremeno, Ples s mladom je energični i tvrdokuhani triler napisan na fonu očajničkog terorizma u kojem se crni humor utapa u atmosferi panonske depresije. Davor Špišić – rođen 1961. u Osijeku – dosada je objavio više knjiga drama, eseja i proze, a njegov prvi roman Koljivo posve je zasluženo osvojio V.B.Z.-ovu nagradu za najbolji neobjavljeni roman 2004. godine.

Ako mlada puno pleše, onda netko plati da ona sjedne i odmori. ples sa mladom ples sa mladom. Read more.

I nije marila što čajo skoro razbi vrata buklijom, što djeveri stajaše ko drvene Marije uz nju. PLES S MLADOM, DAVOR SPISIC Ples s mladom Izdavač: V.B.Z. 12/2006.

POVEZANE KNJIGE