Englesko-hrvatski, hrvatsko-engleski školski rječnik

Englesko-hrvatski, hrvatsko-engleski školski rječnik - Miščin, Evelina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miščin, Evelina
DIMENZIJA
11,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko-hrvatski, hrvatsko-engleski školski rječnik.pdf
ISBN
7628861717418

OPIS

Ovaj rječnik nastao je u želji da vam pomogne u učenju engleskog jezika – onima koji su ga tek počeli učiti, kao i onima koji ga već uče. Iako na hrvatskom tržištu postoji već nekoliko školskih rječnika, svaki rječnik donosi nešto novo. Ovaj rječnik namijenjen je prvenstveno vama, kako bi vam olakšao snalaženje u udžbenicima, korištenje interneta, gledanje filmova, slušanje glazbe… Natuknice uključuju najčešće fraze, kod glagola su uključeni i phrasal verbs (frazalni glagoli). Uz glavne natuknice naveden je izgovor i američki (označen kraticom AmE) i britanski (označen kraticom BrE), tamo gdje postoji velika razlika. U ovom rječniku naveden je i popis kratica, zajedno s prijevodom. Pored toga, postoje i SMS kratice koje ćete moći koristiti u svojim porukama na mobitelu. Između englesko-hrvatskog hrvatsko-engleskog dijela nalazi se i kratak pregled gramatike engleskog jezika s popisom nepravilnih glagola. Da bi vam rječnik bio zanimljiviji, uključene su i stranice s ilustracijama podijeljene po temama: geografske karte engleskog govornog područja, stvari u školi, školski predmeti, sportovi, odjeća, trgovine, povrće, voće, domaće i divlje životinje. Nadam se da će vam rječnik biti velika pomoć u učenju engleskog jezika.

Format: 22 x 16; ISBN: 978-953-168-729-4; Broj stranica: 374; Uvez: Mekani; Godina izdanja: 2007; Ovaj je džepni rječnik napisan za potrebe širokog kruga korisnika. Obuhvaća 16000 riječi iz suvremenoga hrvatskog jezika, a sadržava i kraću gramatiku engleskoga jezika.

Uvez: Meki; Nakladnik: Alfa d.d. Urednica: Evelina Miščin.

POVEZANE KNJIGE