Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji

Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji - Ferek, Marko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferek, Marko
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji.pdf
ISBN
3987463369241

OPIS

Uspješnica “Hiperaktivni sanjari” prevedena je i izdana na tri jezika: hrvatskom, mađarskom i engleskom. Lijen i nepažljiv ili sanjar i inventor? Čine li te osobine jednu osobu? Knjiga Hiperaktivni sanjari bazirana je na predavanjima autora u kojoj okuplja svoje ideje i misli, a obuhvaća dijagnostiku, liječenje te važnost samopouzdanja u djece s karakteristikama ADHD-a. Odgovara nam na pitanje tko su hiperaktivni sanjari te kako se isprepliću maštovitost, emotivnost i istraživački duh sa nepažnjom, hiperaktivnošću i impulzivnošću. Knjiga progovara iskreno o osobnom iskustvu odrastanja kao djeteta čiji unutarnji ritam i misli nisu išli smjerom kojim je išao školski ritam. Od djeteta koje je skrivalo svoju osobnost i htjelo postati kao i drugi do osobe koja je spoznala svoj potencijal i oslobodila se očekivanja okoline, prihvatila svoju različitost i u tome pronašla neiscrpan dar. U posljednjem dijelu knjige autor preispituje društvo, obrazovanje, a kao temelj uspješnog i modernog društva postavlja prihvaćanje i korištenje različitosti pojedinaca. Otvorimo li svijet hiperaktivnih sanjara vidjeti ćemo zaigranost i kreativnost, emocije i odlučnost, ljude koji svojim pogledom na svijet nude nešto novo.

izmijenjeno i dopunjeno izdanje knjige autora Marka Fereka, predjsednika udruge Buđenje: Hiperaktivni sanjari - bolji, lošiji, drugačiji. Uspješnica "Hiperaktivni sanjari" prevedena je i izdana na tri jezika: hrvatskom, mađarskom i engleskom. Autor je knjige "Hiperaktivni sanjari - bolji, lošiji, drugačiji".

(2010). Community knowledge and beliefs about ADHD.

POVEZANE KNJIGE