Kako mi se to moglo dogoditi

Kako mi se to moglo dogoditi - De Angelis, Barbara | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Angelis, Barbara
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako mi se to moglo dogoditi.pdf
ISBN
5038981758790

OPIS

Kako mi se to moglo dogoditi? – Pronađite novu nadu i sreću kada život i ljubav krenu stranputicama Dok ovo čitate, možda isto pitanje titra i u vama. Možda je to pitanje, koje se još nije oblikovalo u vašoj svijesti. Možda je to tek osjećaj, neka neimenovana napetost, nedefinirana slutnja, zbunjujući osjećaj nezadovoljstva vlastitim životom, poslom ili odnosom s nekom osobom. Nešto baš nije posve kako treba, ali ne znate točno što. Ili, možda, to što vas muči nije nikakva tajna. Možda ste se i vi, baš poput ljudi čije su riječi ovdje navedene, suočili s neočekivanom prekretnicom na svome životnom putu. Sjećate se da ste putovanje počeli s jasnom mišlju o tome kamo želite ići, ali sada gledate gdje ste završili i ništa nije onakvo, kakvo ste očekivali da će biti. Ništa nije ispalo onako, kako ste mislili da će ispasti. Ovo nije način na koji ste mislili da ćete osjećati o svome suprugu ili supruzi, svome braku, poslu, životu…

I takav je kakav jest upravo s nekim razlogom. Mnogo je važnije pitanje kako se sve to moglo dogoditi: kako su, dakle, Barišić, Polančec i drugi Sanaderovi suradnici uspjeli stvoriti mrežu za izvlačenje novca iz države i njenih najvećih tvrtki, a da se ništa od toga nije vidjelo gotovo sve do Sanaderova pada. Odgovor je načelno jasan. Svi se susrećemo s određenom svrhom i ništa što nam se dogodilo u životu nije moglo biti drugačije.

Add to cart. SKU: 9789536405893 Category: Romani.

POVEZANE KNJIGE