Ronjenje – priručnik

Ronjenje – priručnik - Jackson, Jack | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jackson, Jack
DIMENZIJA
10,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Ronjenje – priručnik.pdf
ISBN
5018187702895

OPIS

Nekoć se smatralo da se ronjenjem bave samo mačo muškarci, no danas je ono napredovalo zbog postojanja primjerene obuke, pouzdane opreme i stilske odjeće te postaje jedan od avanturističkih sportova koji se najbrže razvija u današnjem svijetu. Obilje te šarolikost riba i beskralježnjaka, što se mogu naći i u tropskim i u umjerenim vodama, iznenađuje većinu ljudi. Još više oduševljava, za razliku od afričkih ravnica, da se možete gotovo posve približiti životinjskom svijetu. Ronjenje je poput posjeta akvariju te ulazak u vodu sa životinjama. Neke će morske životinje otplivati, neke će čak biti dovoljno znatiželjne da vam se približe i promatraju. Od sićušnog planktona do najvećih životinja na svijetu, ronioci im često mogu doći nadohvat ruke. Jednako privlačne mogu biti šume kelpa, tajnovita atmosfera brodskih olupina te golemo mnoštvo sićušnih stvorenja koje se mogu naći kako žive na drugima te na drvenim stupovima u pristaništima. – Odabir, korištenje, održavanje i odlaganje opreme. – Ilustracije i grafikoni objašnjavaju teoriju i praksu ronjenja. – Tehničko ronjenje, uključujući korištenje složene ronilačke opreme za disanje, ronjenje u jakim strujama, noćno ronjenje i ronjenje u zatvorenom okruženju (spilje, brodske olupine). – Podvodna fotografija, arheološka i biološka istraživanja mora. – Opasni podvodni organizmi i što učiniti u nuždi.

Veličinu možeš provjeriti tako što ćeš pokušati napraviti čučanj u odijelu, naklon, podizanje obje ruke na glavu itd. Provjeri i kakve dodatke uključuje odijelo, jer ti oni mogu značajno olakšati ronjenje. Priručnik za komercijalna i mornarička dubinska ronjenja / Stracimir Gošović, Gojko Gošović.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Priručnik za roditelje / priručnik za 350 din Prirucnik matematike i Prirucnik visоке matematike 1800 din 1.440 din MASKA ZA RONJENJE DEČIJA 499 din Ronjenje : priručnik.

POVEZANE KNJIGE