Uglavnom bezopasni

Uglavnom bezopasni - Adams, Douglas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adams, Douglas
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Uglavnom bezopasni.pdf
ISBN
2767418054615

OPIS

Peti, završni dio slavne trilogije Douglasa Adamsa govori, naravno, o smislu života, univerzuma i svega ostalog. Arthur Dent još uvijek je pun problema, uključujući tu i nestanak žene koju voli i pojavu neočekivane kćeri koja namjerava spasiti Zemlju od uništenja… ali cijeli svemir počinje se urušavati, mogućnosti i nemogućnosti pretapaju se jedna u drugu, i veliko je pitanje koji će od mogućih završetaka biti onaj posljednji. Ne propustite!

Informirajte se na koji se način možete zaštititi kad vas netko traži vaše osobne podatke te kako prepoznati napade putem raznih digitalnih kanala. Reakcija na koži uglavnom prolazi u roku 3 - 5 dana. Kad je u pitanju ugriz kukca, simptomi su uglavnom bezopasni i prolazni, a ponekad se mogu pojaviti ubod i modrica koji nestaju kroz nekoliko dana.

Douglas Adams jedan je od najznačajnijih humorista žanra znanstvene fantastike, najpoznatiji po seriji knjiga Vodič kroz Galaksiju za autostopere.. Njegova djela osvojila su sve medije: radio, televiziju pa čak i kino ... Uz Vodič objavljen 1979.

POVEZANE KNJIGE