Moji najbolji kolači

Moji najbolji kolači - Ćuk, Nada | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ćuk, Nada
DIMENZIJA
9,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji najbolji kolači.pdf
ISBN
4583171176039

OPIS

Kao što i sam naziv govori, Moji najbolji kolači je knjiga u kojoj su objavljeni recepti temeljeni na umijeću, kreativnosti, a ponajprije, na iskustvu čitateljica Gospodarskog lista. 200 iskušanih recepata s fotografijama pisani su na jednostavan i dostupan način kako bi našli put u svaku kuhinju. Moji najbolji kolači je nezamjenjiva knjiga s receptima kolača, koja je od svih naših izdanja do sada prodana u najvećem broju primjeraka, a u njoj su bili objavljeni najbolji i najbitnije isprobani recepti čitateljica “Gospodarskog lista”. U ovoj knjizi, pružamo Vam pregršt recepata s prekrasnimslikama u boji, pa smo uvjereni da će to biti doista najdraže izdanje na vašoj kuhinjskoj polici. Kako su domaći kolači najbolji način da se dojmi i razveseli ukućane i drage goste, u svakoj prigodi, želimo Vam u tome potpun uspjeh!

Ferrero torta. Kremaste kolače svi vole, a ovo su recepti za one popularne koji će vam se sigurno svidjeti. Svi recepti su sa detaljnim postupkom u slikama. Kolači - dobro čuvani recepti Ove brze i jednostavne recepte za kolače, torte i slastice možete pratiti i bez prethodnog kulinarskog iskustva.

Dodaj u košaricu. AKCIJA, Knjige, Rasprodaja, Ukrasi za torte Naše ideje za vaš slatki uspjeh 1.

POVEZANE KNJIGE