Slikovni rječnik matematike

Slikovni rječnik matematike - Large, Tori | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Large, Tori
DIMENZIJA
9,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovni rječnik matematike.pdf
ISBN
7112553296534

OPIS

Više od 500 jasnih definicija svih temeljnih matematičkih izraza i pojmova. Više od 300 ilustracija i dijagrama koji pomažu interpretirati i razjasniti svaki pojam. Više od 100 rješenih zadataka koji pokazuju kako se teorija primjenjuje u praktičnim zadacima. Opsežne unakrsne reference i iscrpno kazalo pojmova omogućavaju lagan pristup informacijama. Internetske adrese preporučenih web stranica nadopuna su svakoj od tema.

0 Pročitaj više [Zadatak dana] Definitivno niste spremni za maturu iz Matematike ako ne znate odgovor na ovo pitanje 1. veljače 2021.

PRIMIJENJENA MATEMATIKA - za poslovanje, ekonomiju, znanosti o živom svijetu i humanističke znanosti (8. izdanje) ... iz Matematike postigli 502 boda, a međunarodna središnja točka ukupnih re- zultata iznosila je 500 bodova, što pokazuje da se učenici u Republici Hrvatskoj statistički značajno ne razlikuju od međunarodnoga prosjeka. Ovaj je rječnik nastao suradnjom učitelja/nastavnika/profesora matematike iz Hrvatske i Srbije, na Facebook grupi Matematika-nastavni materijali (osnovna škola).Nije pregledan od strane jezičara, te ga stoga nemojte uzeti kao 100% točan izvor informacija. Slikovni rječnik matematike / Tori Large ; napisao i ilustrirao Adam Constantine ; suradnici Paul Metcalf, Wendy Troy Large, Tori Rijeka : Andromeda, 2007 knjiga Za posudbu 8 Slikovni rječnik matematike grupa autora.

POVEZANE KNJIGE