Dragi tata – otac, prijatelj i heroj

Dragi tata – otac, prijatelj i heroj - Greive, Bradley Trevor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greive, Bradley Trevor
DIMENZIJA
10,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Dragi tata – otac, prijatelj i heroj.pdf
ISBN
4160063824715

OPIS

Nakon objavljivanja knjige Draga mama primio sam stotine toplih i veselih pisama, od čitalaca koji su tražili, ne, zahtijevali da napišem nastavak koji bi bio posvećen dragim tatama. Naravno da svi ljudi vole svoje očeve, a ja sam se, da budem iskren, pomalo pribojavao tog zadatka! To mi je predstavljalo veliki izazov jer nisam znao kako da sročim tekst, jer mame i tate su potpuno različiti. Naposljetku, trebalo mi je 3 godine da to učinim, ali sada sam sretan što sam uspio izreći sve ono što sam i svom ocu već odavno htio reći. Vrlo sam ponosan na ovu knjižicu. Vjerujem da će se sviđati mom tati, a i nadam se da se sviđa mojim čitateljima – osobito onima koji su krupniji od mene!

... - Kad je Luka s njim bio na požarištu na Dugom otoku, tata ga je zafrkavao da mu je sad i otac, i prijatelj, i šef! Uvijek nam je, zapravo, htio dati do znanja da nam je prijatelj isto onoliko koliko nam je i roditelj, i to je ... Svaki muškarac može biti otac, ali baš svaki.

Greive, Bradley Trevor. 2006, Dragi tata : otac, prijatelj i heroj / Bredli Trevor Griv Laguna Beograd, Serbia.

POVEZANE KNJIGE