Holističko zdravlje

Holističko zdravlje - Rama, Swami | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rama, Swami
DIMENZIJA
11,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Holističko zdravlje.pdf
ISBN
9213689464363

OPIS

Koja je svrha života? Kako ostvariti svrhu života? Swami Rama, obrazovan u himalajskim pećinskim samostanima i na zapadnim sveučilištima, uči da holističko zdravlje ovisi o odgovoru na ta pitanja. U ovoj knjizi govori o otkrivanju vlastite životne svrhe i postizanju optimalnog zdravlja putem prehrane i čišćenja, vježbe i smirenosti, te kroz razumijevanje vlastitih osjećaja. Upoznat ćete se s tajnama drevnih praksi, a one će otvoriti put k ponovnom otkrivanju unutarnjeg izvora tjelesne dobrobiti, emotivne stabilnosti i mira.

koristi. Swami Rama, obrazovan u himalajskim pećinskim samostanima i na zapadnim sveučilištima, uči da holističko zdravlje ovisi o odgovoru na ta pitanja. U ovoj knjizi govori o otkrivanju vlastite životne svrhe i postizanju optimalnog zdravlja putem prehrane i čišćenja, vježbe i smirenosti, te kroz razumijevanje vlastitih osjećaja. «Holističko zdravlje žene» je škrinja s blagom.

Iako reči ''lečenje'' i ''lek'' često zamenjujemo jednu sa drugom, oni nisu sinonimi. Ponekad nikakav lek ne postoji za određenu bolest, pa ipak se ljudi osećaju ''izlečenim'', a to Swami Rama HOLISTIČKO ZDRAVLJE.

POVEZANE KNJIGE