Terorizam i medicina

Terorizam i medicina - Shemer, Joshua | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shemer, Joshua
DIMENZIJA
7,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Terorizam i medicina.pdf
ISBN
5146427151431

OPIS

Medicinski aspekti biološkoga, kemijskoga i radiološkoga terorizma Ova knjiga je sveobuhvatni prikaz terorizma, a posebice njegovih medicinskih aspekata i psiholoških reperkusija na žrtve terorističkih događaja. Autori su u knjizi uspjeli okupiti najznačajnije svjetske eksperte s ovog područja. Detaljno je prorađen utjecaj kemijskih, bioloških i radioloških agensa te njihovih posljedica na ljudsko zdravlja i medicinskih postupaka koji su nužni u zbrinjavanju posljedica ovakvih terorističkih incidenata. Posebno vrijedi istaknuti teorijski doprinos autora u razumijevanju posljedica terorizma koji se očituje psihotraumskim reakcijama žrtava koje su proživjele ovakvo iskustvo. Istaknut je i značaj intervencije i terapijskog pristupa s naglašenom potrebom za psihološkom pomoći već na licu mjesta ili neposredno poslije terorističkog čina.

Nadu ipak budi svaki onaj pojedinac koji u ime tih ideala prigovara liberalno- demokratskoj državi kada uoči da je skrenula s puta onih vrijednosti na ... Potresan video o sirijskom dječaku kome je šiitsko-ruska bomba odsjekla obje noge: Pomozi mi, babo, pomozi mi! Od početka godine ruski i šijitski teroristi uništili 10 bolnica i 12 škola, 245 puta napali izbjeglice Black Water, krstaški terorizam i bh. „islamski intelektualci" Svijet zatvara oči pred masakrima koje čine kenijske snage u Somaliji Židovski terorizam, "islamske ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Terorizam i rat autora Zinn, Howard.

1-2, 2018. Izvorni znanstveni članak Bezposadne letjelice i terorizam.

POVEZANE KNJIGE