Mame strogo povjerljivo

Mame strogo povjerljivo - Fedler, Joanne | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fedler, Joanne
DIMENZIJA
6,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Mame strogo povjerljivo.pdf
ISBN
4564155281151

OPIS

Jedna noć, osam žena, bez djece, bez suzdržavanja Knjiga nudi šokantan, zabavan, bespoštedan, često potresan pogled na žene, prijateljstvo i majčinstvo. Utemeljena na privatnim i stvarnim razgovorima autorice s prijateljicama majkama ova knjiga razotkriva sirovu, i katkad surovu, realnost roditeljstva. To su stvarni razgovori stvarnih žena koje sve vodimo – o različitim maštarijama, mršavljenju, osjećaju krivnje, partnerima, beskrajnoj borbi da uskladimo posao, obitelj i razum. Nijedan tabu nije pošteđen u ovoj duhovitoj, provokativnoj knjizi koja veliča ljepotu i složenost prijateljstva, uspješnost podijeljenih briga, žensku potporu.

Čini se kako su za to krive stroge majke... Djeca koja su imala strogu majku koja je ujedno i perfekcionistica, te je od njih uvijek zahtijevala ... MAME - Strogo povjerljivo - joanne fedler (100011342) - Utemeljena na privatnim i stvarnim razgovorima autorice s prijateljicama majkama ova knjiga razotkriva sirovu, i katkad surovu, reaLnost roditeljstva.

:D ... ZAGREB Umirovljeni novinar Radio Rijeke i dugogodišnji suradnik Novog lista Franjo Deranja jučer je u Novinarskom domu u Zagrebu predstavio svoju najnoviju, desetu knjigu, »Slučaj admirala Petra Šimića - strogo povjerljivo«. Knjiga višeslojno iznosi priču o životu i smrti admirala Jugoslavenske ratne mornarice, koji je smrt dočekao na poziciji prvog čovjeka Saveza ... Povod za tekst "Tajna operacija Ševa" urednice i novinarke sedmičnika „Dani" Vildane Selimbegović, objavljen 20.

POVEZANE KNJIGE