Mačka – priručnik za vlasnike

Mačka – priručnik za vlasnike - Fogle, dr. Bruce | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fogle, dr. Bruce
DIMENZIJA
11,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačka – priručnik za vlasnike.pdf
ISBN
4964283884170

OPIS

Ovaj nezaobilazni priručnik za sve vlasnike mačaka, ispunjen je nenadmašnim informacijama o svim aspektima brige i odgoja vaše mačke. Mačka ima prekrasne velike oči koje joj pružaju nevjerojatan periferni vid za otkrivanje predatora i plijena. Površina oka, rožnica, dramatično je ispupčena; time je proširen kut gledanja i omogućen ulazak veće količine svjetla u oči. Struktura unutarnjih stanica oka prilagođena je za vid životinje koja lovi uglavnom u zoru i sumrak, kada uočavanje boje nije prioritet – zato mačka ne vidi sve boje: mrežnica je osjetljiva samo na plavu i zelenu, ali ne i na crvenu. Oči imaju velik broj stanica koje otkrivaju i najmanji pokret, leće koje mogu, po potrebi, razlučiti i oštro fokusirati. Veličanstven binokularan vid iznimno je pouzdan pri zaskakivanju plijena…

Takva se mačka, pogotovo ako je mlada, lako privikne na nove vlasnike te vrlo često postane njihov kućni ljubimac. Mačka - priročnik za lastnike - navodila za uporabo, odpravo napak in nasveti za vzdrževanje Mehka - 15. maj 2017.

Share with: Link: Copy link. 3 posts Link za skidanje e knjige ,,Macka-prirucnik za vlasnike" Bruce Foogle Priručnik za vlasnike kućnih ljubimaca.

POVEZANE KNJIGE